Wyjmij liście sałaty, opłucz, a następnie porwij je na duże kawałki i rozłóż na 4 talerzach.
Składniki
Sałatka wiosenna z grillowanymi filecikami i szparagami
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Umyj rzodkiewki i przekrój je na pół. Doprowadź wodę do wrzenia i gotuj groszek cukrowy przez 1 minutę, odcedź i wypłucz. Dymkę pokrój w krążki i nałóż wszystkie warzywa na sałatę.
Podgrzej patelnię grillową. Szparagi polej dwoma łyżkami oleju, a grillowane fileciki pozostałymi dwoma łyżkami. Smaż szparagi przez około 5 minut. Po upływie połowy czasu dorzuć grillowane fileciki na patelnię i podsmaż zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
W międzyczasie przygotuj dressing. Połącz jogurt, parmezan, musztardę, estragon i sok z limonki.
Ułóż Fileciki Roślinne Garden Gourmet i szparagi na sałacie, dodaj dressing.
