Rozgrzej piekarnik do 180 st. C. W międzyczasie rozgrzej patelnię grillową na małym ogniu. Paprykę i cukinię pokrój w paski, a cebulę w cienkie półtalarki. Na koniec posiekaj drobno koperek i odłóż na bok - przyda się później do stworzenia sosu.
Składniki
Mini wrapy z Filecikami Roślinnymi
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Smaż warzywa na patelni grillowej do uzyskania chrupiącej skórki. Grillowane Fileciki Roślinne smaż na odrobinie oleju na patelni przez kilka minut. Napełnij wrapy warzywami i Filecikami Roślinnymi Garden Gourmet, zwiń je w stożek i zabezpiecz wykałaczką. Ułóż je na blasze do pieczenia i piecz w piekarniku tuż przed podaniem przez kilka minut, aż ltortille lekko się zarumienią, staną chrupkie i zachowają swój kształt.
Jogurt wymieszaj z majonezem, dopraw sokiem i skórką z cytryny oraz solą i pieprzem. Wmieszaj do sosu drobno posiekany koperek. Sos podawaj razem z wrapami.