Pokrój paprykę w cienkie paski, cebulę w półksiężyce, a brokułki na równe kawałki.
Składniki
1 opakowanie Filet Roślinny Garden Gourmet
125g makaronu ryżowego
1 sztuka cebuli
250g brokuła
3 łyżki sosu wegańskiego stir-fry
1szczypta sezamu prażonego
Szybki Wegański Stir-fry z filetem roślinnym
Przygotuj szybki i pyszny posiłek z wegetarianskim Filetem Garden Gourmet. Pełne wyrazistych smaków, to danie to idealne połączenie smaku i prostoty.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Pokrój warzywa
2. Ugotuj makaron
Rozgrzej kilka łyżek oleju do smażenia i stir-fry warzywa, aż będą miękkie i chrupiące. Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu i odcedź.
3. Przygotuj Filet w stylu kurczaka
Smaż Filet w stylu kurczaka zgodnie z instrukcjami na opakowaniu, lub pokrój je w paski i dodaj do warzyw.
4. Dodaj sos i podawaj!
Dodaj sos do stir-fry i smaż krótko. Wymieszaj z makaronem i posyp prażonymi nasionami sezamu przed podaniem.
WARTOŚCI ODŻYWCZE
Per Serving
Węglowodany
77.1 Gramy
Wartość energetyczna
419.2 Kilokalorie
Tłuszcze
4.9 Gramy
Białko
16.8 Gramy