Szybki Wegetariański Stir-fry z filetem roślinnym

Szybki Wegański Stir-fry z filetem roślinnym

porcja 2 porcje
Czas trwania 25 MIN
Poziom trudności Łatwy

Składniki

1 opakowanie Filet Roślinny Garden Gourmet
125g makaronu ryżowego
1 sztuka cebuli
250g brokuła
3 łyżki sosu wegańskiego stir-fry
1szczypta sezamu prażonego
KOPIUJ SKŁADNIKI
Ingredients copied to clipboard!

Szybki Wegański Stir-fry z filetem roślinnym

Przygotuj szybki i pyszny posiłek z wegetarianskim Filetem Garden Gourmet. Pełne wyrazistych smaków, to danie to idealne połączenie smaku i prostoty.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1. Pokrój warzywa

Pokrój paprykę w cienkie paski, cebulę w półksiężyce, a brokułki na równe kawałki.

2. Ugotuj makaron

Rozgrzej kilka łyżek oleju do smażenia i stir-fry warzywa, aż będą miękkie i chrupiące. Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją na opakowaniu i odcedź.

3. Przygotuj Filet w stylu kurczaka

Smaż Filet w stylu kurczaka zgodnie z instrukcjami na opakowaniu, lub pokrój je w paski i dodaj do warzyw.

4. Dodaj sos i podawaj!

Dodaj sos do stir-fry i smaż krótko. Wymieszaj z makaronem i posyp prażonymi nasionami sezamu przed podaniem.

WARTOŚCI ODŻYWCZE

Per Serving

Węglowodany
77.1 Gramy
Wartość energetyczna
419.2 Kilokalorie
Tłuszcze
4.9 Gramy
Białko
16.8 Gramy
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
Utwórz konto i zapisuj swoje wszystkie ulubione przepisy!

Oraz otrzymuj na swoją skrzynkę pyszne wskazówki, aktualności na wyłączność oraz rabaty i ciesz się roślinnymi dobrociami.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
Chętny by spróbować naszych roślinnych dobroci?

Otrzymuj rozbudzające apetyt przepisy, rabaty oraz pyszne wskazówki na swoją skrzynkę!