Burgery podsmaż na patelni z odrobiną oliwy. Na połowie pieczywa ułóż połowę startego sera. Dodaj burger Garden Gourmet i pozostały ser. Całość przykryj pozostałym pieczywem i lekko dociśnij. Na patelni rozgrzej masło, na którym ułóż tosty. Smaż na małej mocy, aż pieczywo się równomiernie zarumieni, a ser zacznie się topić.
Składniki
1 opakowanie Garden Gourmet ROŚLINNY BURGER
8 plastry Pieczywo tostowe lub inne ulubione
1 Łyżka Masło
120 Gram Ser cheddar tarty
1 Trochę Ulubiony sos do podania
1 Trochę Oliwa do smażenia
Serowe tosty z burgerem roślinnym
Ser cheddar, chleb tostowy, odrobina oliwy, masło i Burger Garden Gourmet - tyle wystarczy, by przygotować uproszczoną wersję hamburgerów - prosto z patelni - serowe tosty burgerowe. W wersji bardziej "fit" możesz upiec kanapki również w piekarniku. Ser się rozpuścił, a kotlet w środku zarumienił? Gotowe! Serowe tosty burgerowe pokrój na trójkąty a`la sandwich i podawaj z ulubionym sosem, np. czosnkowym, majonezem lub ketchupem.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Krok
2. Krok
Tosty możesz również przygotować w piekarniku. Ułóż gotowe tosty na blaszce i skrop oliwą. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 200 st. C na ok 5-10 min. lub do czasu aż będą złociste, a ser się rozpuści.
3. Krok
Podawaj z ulubionym sosem.
Recipe created by
Robert Harna
WARTOŚCI ODŻYWCZE
Per Serving
Węglowodany
23.8 Gramy
Wartość energetyczna
356.3 Kilokalorie
Tłuszcze
21.3 Gramy
Białko
16.5 Gramy