Serowe tosty z burgerem roślinnym

4 porcje porcja
35 MIN Czas trwania
Łatwy Poziom trudności

Składniki

1 opakowanie Garden Gourmet ROŚLINNY BURGER
8 plastry Pieczywo tostowe lub inne ulubione
1 Łyżka Masło
120 Gramy Ser cheddar tarty
1 Trochę Ulubiony sos do podania
1 Trochę Oliwa do smażenia
KOPIUJ SKŁADNIKI
Ingredients copied to clipboard!

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Burgery podsmaż na patelni z odrobiną oliwy. Na połowie pieczywa ułóż połowę startego sera. Dodaj burger Garden Gourmet i pozostały ser. Całość przykryj pozostałym pieczywem i lekko dociśnij. Na patelni rozgrzej masło, na którym ułóż tosty. Smaż na małej mocy, aż pieczywo się równomiernie zarumieni, a ser zacznie się topić.

Tosty możesz również przygotować w piekarniku. Ułóż gotowe tosty na blaszce i skrop oliwą. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 200 st. C na ok 5-10 min. lub do czasu aż będą złociste, a ser się rozpuści.

Podawaj z ulubionym sosem.

Nutritional Information
Per Serving
Wartość energetyczna
356.34 Kilokalorie
Węglowodany
23.84 Gramy
Białko
16.51 Gramy
Tłuszcze
21.27 Gramy
Ten przepis powstał przy użyciu