Serowe tosty burgerowe

4 porcje porcja
28 MIN Czas trwania
Łatwy Poziom trudności

Składniki

1 opakowanie Roślinny burger Garden Gourmet
8 plastry Pieczywo tostowe lub inne ulubione
1 Łyżka Masło
120 Gramy Ser cheddar tarty
1 Trochę Ulubiony sos do podania
1 Trochę Oliwa do smażenia
KOPIUJ SKŁADNIKI
Ingredients copied to clipboard!

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Burgery podsmaż na patelni z odrobiną oliwy. Na połowie pieczywa ułóż połowę startego sera. Dodaj burger Garden Gourmet i pozostały ser. Całość przykryj pozostałym pieczywem i lekko dociśnij. Na patelni rozgrzej masło, na którym ułóż tosty. Smaż na małej mocy, aż pieczywo się równomiernie zarumieni, a ser zacznie się topić.

Tosty możesz również przygotować w piekarniku. Ułóż gotowe tosty na blaszce i skrop oliwą. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 200 st. C na ok 5-10 min. lub do czasu aż będą złociste, a ser się rozpuści.

Podawaj z ulubionym sosem.

Nutritional Information
Per Serving
Energy
356.34 Kcal
Carbohydrates
23.84 g
Protein
16.51 g
Fats
21.27 g