Serowe tosty burgerowe

Serowe tosty z Burgerem Roślinnym

porcja 4 porcje
Czas trwania 20 MIN
Poziom trudności Łatwy

Składniki

1 opakowanie Garden Gourmet ROŚLINNY BURGER
8 kromek pieczywa tostowego pszennego lub innego ulubionego
1 łyżka masła
120 g startego sera cheddar
Trochę ulubionego sosu do podania
Trochę oliwy z oliwek do smażenia
KOPIUJ SKŁADNIKI
Ingredients copied to clipboard!

Serowe tosty z Burgerem Roślinnym

Ser cheddar, chleb tostowy, odrobina oliwy, masło i Burger Roślinny Garden Gourmet - tyle wystarczy, by przygotować uproszczoną wersję hamburgerów - prosto z patelni - serowe tosty burgerowe. W wersji bardziej "fit" możesz upiec kanapki również w piekarniku. Ser się rozpuścił, a kotlet w środku zarumienił? Gotowe! Serowe tosty burgerowe pokrój na trójkąty a`la sandwich i podawaj z ulubionym sosem, np. czosnkowym, majonezem lub ketchupem.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1. Przygotuj Burgera Roślinnego

Burgery podsmaż na patelni z odrobiną oliwy zgodnie z instrukcją na opakowaniu.

2. Złóż i podgrzej aż się zarumieni. Smacznego!

Na połowie pieczywa ułóż połowę startego sera. Dodaj Burgera Roślinnego Garden Gourmet i pozostały ser. Całość przykryj pozostałym pieczywem i lekko dociśnij. Na patelni rozgrzej masło i ułóż na nim tosty. Smaż na małej mocy, aż pieczywo się równomiernie zarumieni, a ser zacznie się topić.

Recipe created by
Robert Harna
WARTOŚCI ODŻYWCZE

Per Serving

Węglowodany
23.8 Gramy
Wartość energetyczna
356.3 Kilokalorie
Tłuszcze
21.3 Gramy
Białko
16.5 Gramy
Ten przepis powstał przy użyciu